(ketika tanganku menaip di papan kekunci untuk menulis idea yang hadir di minda disinilah hadirnya cerita-cerita historyofmylifeat.blogspot.com yang akan membuatkan semua gembira)

Selasa, 15 Februari 2011

lelaki

ni citer baru je berlaku.. 14/2/11.. time?? x au.. mse tu bru je balik dari surau,, lpstu g plak blok B, gi bli air.. time nk balik tu lah.. ada laki2 yang main bola.. dorng nie dhlah x sembahyang, lpastu nk tackle aq n aryn yg bru balik dri surau.. stu mamat nie,, aq xknal n aq x au muka dye camne.. dye ckp kt kwan dye camnie 'wei2,, awek dorh.. ko xnak kew?? kembar dorh,,' aq dh r anti.. lpstu dye bleh ckp camtu plak.. sakitye ati aq... lpstu dye nie sje jew sepak bola dpan kteowng.. lpstu suwoh kteowng ambik.. ambik sndiri r wei.. sper suwoh sepak an dh kna ambik.. padan muka..

nie citer baru brlaku smlam.. 15/2/11.. mse tu aq,aryn n mak aq lalu kt situ sje jew round2.. yg laki nie bleh kte kat mak aq 'acik2 dorang kacau anak acik smlam' dh r mood aq n aryn x baek time tu.. dye bleh plak kte camtu kt mak aq.. dasar laki!!

p/s:nie citer bnar au.. ANTI LELAKI..

2 ulasan:

  1. peluang dah ade dpan mate kaut je lah...
    heeheheheh :)
    kawan aku nie skang da pandai bercinte ek???

    BalasPadam
  2. ewah2.. kalo prangai baek bleh r,, nie prangai cam setan.. ko nie!! ko x au kew,, aq an ANTI lelaki..

    BalasPadam